Накратко за нас

Пицеријата почна со работа на 12.05.2013 год. Уште од самиот почеток пицеријата се трудеше на своите клиенти да им понуди квалитет од својот асортиман на производи.

Мора да се напомене дека Пицеријата Пинокијо е единствена пицерија која има воведено ISO-9001 и НАССР стандарди. Што го докажува квалитетот на производите. Верните муштерии го препознаваат вкусот во традицијата. Кој пробал - знае.

Адреса

Ristorante Italiano Pizzeria - Pinokio ул.Хаџи Јован Шишков бр.57 1010 Скопје - Шуто Оризари

 

Телефони за нарачки

+389 (0)2 2 666 605 +389 (0)75 888 801

Контакт форма

captcha